ESSE - probioottisen ihonhoidon edelläkävijä

ESSE on tutkijakemistin Trevor Steyn kehittämä, edistyksellinen luonnonkosmetiikkasarja. Tuotesarja pohjautuu tietämykseen ihon mikrobiomista ja ihon ikääntymisprosesseista. Tehokkaista ja eettisesti tuotetuista tuotteista löytyy sopivat vaihtoehdot joka ihotyypille.

Lue lisää

Dermaviduals - korneoterapiaan perustuvaa ihonhoitoa

Korneoterapiassa keskitytään hoitamaan ihon pintakerrosta, sarveissolukerrosta. Hoitotuotteiden avulla ihoa suojataan ja ehkäistään ihon häiriötiloja. Dermaviduals tuotteet eivät sisällä iholle vieraita raaka-aineita, kuten emulgaattoreita, säilöntäaineita, silikoneja tai hajusteita. Hoitotuotteet räätälöidään yksilöllisesti vaikutusainetiivisteiden avulla.

Lue lisää

Alexandria - laadukkaat vartalosokerointituotteet

Vartalosokeroinneissamme käytämme suuren suosion kerätteitä Alexandrian vartalosokerointituotteita. Turvalliset tuotteet mahdollistavat ihokarvojen hellävaraisen ja hygieenisen poiston, jonka jälkeen iho tuntuu miellyttävän pehmeältä.

Lue lisää

Artdeco - meikkimaailman kestosuosikit

Saksalainen Artdeco meikkisarja tarjoaa monipuolisen valikoiman laadukkaita meikkejä. Sarjan meikit ovat kansainvälisesti palkittuja ja monen ammattilaisen suosikkeja.

Lue lisää

Yumi Lashes ja Yumi Tint - kauniit ripset ja kulmat

Ripsien ja kulmien kestovärjäyksissä sekä ripsien kestotaivutuksessa käytämme Yumi Lashesin tuotteita.

Lue lisää