Vartalohoidot

Pakene arkikiireitä ihanien vartalohoitojemme pariin. Valikoimastamme löydät kehoa ja mieltä helliviä vartalohoitoja jokaiseen tarpeeseen. Muistathan, että kaikki hoitomme voidaan toteuttaa myös täysin hajusteettomina. 

Lepo - kiireistä mieltä rauhoittava hemmottelu

45min 70€ 

Tauko arjesta. Lepo - vartalohoito rauhoittaa kiireisen mielen. Hoito aloitetaan selän kuorinnalla ja kuumakivihieronnalla. Hoitokokonaisuutta jatketaan hieromalla pää, hartiat ja decolte lämpimällä öljyllä sekä valitsemillasi eteerisillä öljyillä. 

Lämpö - rentouttava kokovartalohoito

60min 85€ 

Hemmotteleva kokovartalohoito kosteuttaa ja hellii ihoa. Hoito aloitetaan hellävaraisella kuorinnalla. Kuorinnan jälkeen hoitoa jatketaan ihanalla kokovartalohieronnalla, jossa käytetään lämmintä öljyä ja valitsemiasi eteerisiä öljyjä. 

Puhdas - puhdistava vartalohoito

60min 85€

Puhdistava vartalohoito valitsemallesi hoitoalueelle. Hoito aloitetaan kuorimalla iho. Kuorinnan jälkeen iho lämmitetään ja epäpuhtaudet poistetaan mekaanisesti. Hoidon päätteeksi iholle levitetään puhdistava naamio. 

Intialainen päähieronta 

45min 50€

Perinteikkäällä Intialaisella päähieronnalla on kauaskantoisia vaikutuksia. Hieronnan avulla muun muassa vähennetään stressitiloja ja parannetaan lymfanestekiertoa sekä verenkiertoa. Sarjahoidon avulla voidaan rentouttaa koko kehoa ja helpottaa kroonista niskan ja hartiaseudun jäykkyyttä. Hoidossa käsitellään kokonaisvaltaisesti pää, niska, hartiat, käsivarret sekä yläselkä. 

Hemmotteleva kokovartalohieronta

60min 75€ 

Rentouttava kosmetologin tekemä kokovartalohieronta hemmottelee kehoa ja mieltä. Hoidossa käytetään ihoa helliviä öljyjä. 

Kuumakivihieronta

30min 45€ / 60min 75€ / 90min 105€ 

Kuumakivihieronta on tuhansia vuosia vanha, rentouttava ja lihasjännityksiä laukaiseva hoitomuoto. Lämpivät kivet rentouttavat tehokkaasti kehoa ja mieltä.