Meikkaukset

Ihanat meikit joka tilanteeseen. Meikkauksissa käytämme laadukkaita Artdeco sarjan tuotteita, joilla loihdimme kauniin ja kestävän meikin. Voit halutessasi ottaa mukaan inspiraatiokuvia meikeistä ja meikkityyleistä, jotka miellyttävät sinua.

Pikameikki

30min - 37€

Pikameikki sopii sinulle, jos toiveissasi on nopea ja kevyt meikki. Pikameikissä keskitymme luomaan kevyen, parhaita puoliasi korostavan meikin. Sopii myös nuoren ihon tai miehen kevyeksi ehostukseksi.

Päivämeikki

45min - 49

Näytä kauniilta ja raikkaalta Islan päivämeikissä. Päivämeikki sopii myös juhlaan, kun et halua kovin tummaa meikkiä.

Meikkiopastus

75min - 83€

Monilla meistä on paljon erilaisia epätasaisuuksia ihossa, jotka voivat tehdä meikkaamisesta haastavaa. Meikkiopastuksessa opastamme sinua tasaisen, kestävän ja peittävän meikin tekemiseen ja annamme vinkkejä värien, tuotteiden ja siveltimien käyttöön. Voit halutessasi ottaa oman meikkipussisi mukaan, niin voimme yhdessä katsoa, miten pääset meikeilläsi alkuun ja mitkä ovat tulevat hankintasi.

Juhlameikki

75min - 83

Juhlat, valmistujaiset, syntymäpäivät; loihdimme sinulle kauniin juhlameikin tilaisuuteesi sopivaksi. Ota mukaasi kuva juhla-asustasi ja tulevasta kampauksestasi, se auttaa meitä hahmottamaan paremmin tyyliäsi ja meikkiin valittavia värejä.