ISLA - kasvohoidot

Kasvohoitomme räätälöidään yksilöllisesti ihosi tarpeiden mukaan. Aloitamme kasvohoidot ihoanalyysilla ja alkukartoituksella, jotta osaamme suunnitella sinua parhaiten palvelevan hoitokokonaisuuden. Sinun ei siis tarvitse tietää mitä ihosi kaipaa, vaan suunnittelemme hoidon aina yhdessä ihosi kunnon ja hoidon tavoitteiden mukaan. Ensimmäiseksi kasvohoidoksi suosittelemme 75 tai 100 minuutin kasvohoitoa.

Käytämme kasvohoidoissa laadukkaita Esse ja Dermaviduals tuotesarjoja. Tuotesarjoista voit lukea lisää täältä.

Kasvohoito 50 min

75 €

Sisältää alkupuhdistuksen, yhden valitun erikoishoitomenetelmän, naamion sekä loppuvoiteet. Naamion vaikutusajalla hierotaan kädet, jalat, pää tai hartiat.

Kasvohoito 75 min

95 €

Sisältää alkupuhdistuksen, kaksi valittua erikoishoitomenetelmää, naamion sekä loppuvoiteet. Naamion vaikutusajalla hierotaan kädet, jalat, pää tai hartiat. 75 minuutin kasvohoito on erinomainen valinta ensimmäiseksi kasvohoidoksi, tai jos kaipaat perusteellista ihonpuhdistusta.

Kasvohoito 100 min

120 €

Sisältää alkupuhdistuksen, kolme valittua erikoishoitomenetelmää, naamion sekä loppuvoiteet. Naamion vaikutusajalla hierotaan kädet, jalat, pää tai hartiat. 100 minuutin kasvohoito on erinomainen valinta ensimmäiseksi kasvohoidoksi, tai jos kaipaat perusteellista ihonpuhdistusta.

Hoitoon yhdistettävät erikoishoitomenetelmät:

 • Timanttihionta

 • Ultraäänipuhdistus

 • Erikoiskuorinta

 • Mekaaninen puhdistus

 • Klassinen hieronta

 • Erikoishieronnat (rauhoittava, kiinteyttävä, akupainanta, lymfa)

Valmiit kasvohoitokokonaisuudet

Jos tiedät jo minkälaista hoitoa kaipaat, voit valita valikoimastamme myös suoraan toivomasi hoidon.

Kasvojen lymfahieronta

1h - 85€

Lymfahieronta on lymfa- eli imunestekiertoa edistävä hoitomenetelmä. Hoidon aikana imunestekiertoa aktivoidaan kevyin, pumppaavin liikkein. Menetelmällä on lukuisia positiivisia vaikutuksia:

 • ylimääräisen nesteen ja kuona-aineiden poistamisen kudoksesta

 • turvotuksen poistaminen

 • ihon värin parantaminen

 • ihon rauhoittaminen

 • hoitotuotteiden imeytymisen edistäminen

Harmaan ja väsyneen, ikääntyneen tai voimakkaasti punoittavan ihon hoitoon suosittelemme lymfaa sarjahoitona. Lymfa voidaan myös yhdistää kirurgisiin toimenpiteisiin, jolloin se nopeuttaa leikkauksesta toipumista ja helpottaa leikkauksen jälkeistä turvotusta. Lisätietoja kirurgisesta lymfasta saat sähköpostitse info@kauneushoitolaisla.fi.

Sarjahoitoetu:

 • 5 hoitokertaa - 10% alennus sarjan kokonaishinnasta

 • 10 hoitokertaa - 15 % alennus sarjan kokonaishinnasta

 • 15 hoitokertaa - 20 % alennus sarjan kokonaishinnasta

Etu hyvitetään joka 5. hoitokerran yhteydessä. Sarjahoidon hoitojen väli max. 2 viikkoa.

Timanttihionta

50 min - 75

Timanttihionta on alipaineeseen perustuva hoitomenetelmä, jossa ihon pintaa kuoritaan tehokkaasti ja kontrolloidusti, aktivoiden samalla ihon aineenvaihduntaa ja kuona-aineiden poistoa. Timanttihionta sopii erityisesti karhealle, samealle, harmaalle ja epätasaiselle iholle.

Ultraäänipuhdistus

50 min - 75 €

Ultraäänipuhdistus on tehokas, ultraäänivärähtelyyn perustuva syväpuhdistava hoitomenetelmä. Ultraäänivärähtely auttaa nostamaan epäpuhtauksia huokosista, samalla kuorien hellävaraisesti ihon pintaa. Hoito sopii erityisesti epäpuhtaalle ja tukkeutumiin taipuvaiselle iholle.

Mekaaninen puhdistus

75 min - 95 €

Mekaanisessa puhdistuksessa poistamme iholta epäpuhtauksia komdeoraudan avulla. Hoito on erittäin tehokas helposti tukkeutuvan ja epäpuhtauksiin taipuvaisen ihon hoidossa.

Esse Experience

60 min - 90 €

Esse Experience on yksilöllinen probioottinen kasvohoito, jossa ihoasi hemmotellaan Essen hoitavilla ja tehokkailla tuotteilla. Hoitokokonaisuuteen valitaan yksilöllisesti ihoasi palvelevat hoitotuotteet ja -menetelmät. Hoito sisältää rentouttavan alkutervehdyksen, ihoanalyysin, alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, naamion, loppuvoiteen sekä käsien, jalkojen tai pään hieronnan.

Ultimate Esse Experience

120 min - 145

Sukella Essen hellivien tuotteiden ja ylellisten tuoksujen maailmaan. Ultimate Esse Experience on kokonaisvaltainen hoitokokonaisuus, jossa huomioidaan koko keho. Probioottinen hemmottelu sisältää…

 • selän rentouttavan hieronnan

 • yksilöidyn kasvohoidon, johon yhdistetään Essen erikoishoitomenetelmiä, kuten kasvojen akupainantaa

 • jalkojen kuorinnan ja hieronnan

 • päähieronnan


Ultimate Esse Experience on täydellinen hoitokokonaisuus Sinulle, jos kaipaat kokonaisvaltaista levähdystaukoa kiireisen arjen keskellä. Jokainen Esse kasvohoito suunnitellaan yksilöllisesti vastaamaan ihosi tarpeita.

Lisäpalvelut kasvohoitojen yhteyteen:

Kasvohoitojen yhteyteen voit varata erilaisia lisäpalveluita tarpeidesi ja toiveittesi mukaan.

Lämmin laventeli-yrttihaude jaloille

10

Ripsien ja kulmien kestovärjäys (sis. muotoilun)

15 min - 28 €

Kulmien kestovärjäys ja muotoilu

15 min - 15 €

Kulmien muotoilu

15 min - 14

Ripsien kestovärjäys

15 min - 18

Kasvojen alueen sokerointi

15 min - 16

Jalkojen virkistys

30 min - 40

Sisältää jalkojen kuorinnan, naamion ja hieronnan.

Käsien virkistys

30 min - 30

Sisältää kynsien viilauksen, kynsinauhojen siistimisen, kuorinnan sekä hieronnan.

Päähieronta

30 min - 30

Jännityksiä laukaisevassa, rentouttavassa hieronnassa yhdistellään klassisen päähieronnnan ja Intialaisen päähieronnan tekniikoita.