Kasvohoidot

Kasvohoitomme räätälöidään yksilöllisesti ihosi tarpeiden mukaan. Aloitamme kasvohoidot ihoanalyysilla ja alkukartoituksella, jotta osaamme suunnitella sinua parhaiten palvelevan hoitokokonaisuuden. Sinun ei siis tarvitse tietää mitä ihosi kaipaa, vaan suunnittelemme hoidon aina yhdessä ihosi kunnon ja hoidon tavoitteiden mukaan. Ensimmäiseksi kasvohoidoksi suosittelemme 75 tai 100 minuutin kasvohoitoa.

Kasvohoito 50 min

75 €

Sisältää alkupuhdistuksen, yhden valitun erikoishoitomenetelmän, naamion sekä loppuvoiteet. Naamion vaikutusajalla hierotaan kädet, jalat, pää tai hartiat.

Kasvohoito 75 min

95 €

Sisältää alkupuhdistuksen, kaksi valittua erikoishoitomenetelmää, naamion sekä loppuvoiteet. Naamion vaikutusajalla hierotaan kädet, jalat, pää tai hartiat. 75 minuutin kasvohoito on erinomainen valinta ensimmäiseksi kasvohoidoksi, tai jos kaipaat perusteellista ihonpuhdistusta.

Kasvohoito 100 min

120 €

Sisältää alkupuhdistuksen, kolme valittua erikoishoitomenetelmää, naamion sekä loppuvoiteet. Naamion vaikutusajalla hierotaan kädet, jalat, pää tai hartiat. 100 minuutin kasvohoito on erinomainen valinta ensimmäiseksi kasvohoidoksi, tai jos kaipaat perusteellista ihonpuhdistusta.

Hoitoon yhdistettävät erikoishoitomenetelmät:

 • Timanttihionta

 • Ultraäänipuhdistus

 • Erikoiskuorinta

 • Mekaaninen puhdistus

 • Klassinen hieronta

 • Erikoishieronnat (rauhoittava, kiinteyttävä, akupainanta)

Erikoiskasvohoidot

Valikoimastamme löydät myös tehokkaita erikoishoitoja kasvoille. Mikäli et ole varma, mitä ihosi kaipaa, suosittelemme ensimmäiseksi kasvohoidoksi räätälöitäviä 50, 75 tai 100 minuutin kasvohoitoja.

Kasvojen lymfahieronta

1h - 85€

Lymfahieronta on lymfa- eli imunestekiertoa edistävä hoitomenetelmä. Hoidon aikana imunestekiertoa aktivoidaan kevyin, pumppaavin liikkein. Menetelmällä on lukuisia positiivisia vaikutuksia:

 • ylimääräisen nesteen ja kuona-aineiden poistamisen kudoksesta

 • turvotuksen poistaminen

 • ihon värin parantaminen

 • ihon rauhoittaminen

 • hoitotuotteiden imeytymisen edistäminen

Harmaan ja väsyneen, ikääntyneen tai voimakkaasti punoittavan ihon hoitoon suosittelemme lymfaa sarjahoitona. Lymfa voidaan myös yhdistää kirurgisiin toimenpiteisiin, jolloin se nopeuttaa leikkauksesta toipumista ja helpottaa leikkauksen jälkeistä turvotusta. Lisätietoja kirurgisesta lymfasta saat sähköpostitse info@kauneushoitolaisla.fi.

Sarjahoitoetu:

 • 5 hoitokertaa - 10% alennus sarjan kokonaishinnasta

 • 10 hoitokertaa - 15 % alennus sarjan kokonaishinnasta

 • 15 hoitokertaa - 20 % alennus sarjan kokonaishinnasta

Etu hyvitetään joka 5. hoitokerran yhteydessä. Sarjahoidon hoitojen väli max. 2 viikkoa.

Esse Experience

1h - 90€

Esse Experience on yksilöllinen probioottinen kasvohoito, jossa ihoasi hemmotellaan Essen hoitavilla ja tehokkailla tuotteilla. Hoitokokonaisuuteen valitaan yksilöllisesti ihoasi palvelevat hoitotuotteet ja -menetelmät.

Hoito sisältää rentouttavan alkutervehdyksen, ihoanalyysin, alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, naamion, loppuvoiteen sekä käsien, jalkojen tai pään hieronnan.

Ultimate Esse Experience

2h - 135

Sukella Essen hellivien tuotteiden ja ylellisten tuoksujen maailmaan. Ultimate Esse Experience on kokonaisvaltainen hoitokokonaisuus, jossa huomioidaan koko keho. Probioottinen hemmottelu sisältää…


 • selän rentouttavan hieronnan

 • yksilöidyn kasvohoidon, johon yhdistetään Essen erikoishoitomenetelmiä, kuten kasvojen akupainantaa

 • jalkojen kuorinnan ja hieronnan

 • päähieronnan


Ultimate Esse Experience on täydellinen hoitokokonaisuus Sinulle, jos kaipaat kokonaisvaltaista levähdystaukoa kiireisen arjen keskellä. Jokainen Esse kasvohoito suunnitellaan yksilöllisesti vastaamaan ihosi tarpeita.

Lisäpalvelut kasvohoitojen yhteyteen:

Kasvohoitojen yhteyteen voit varata erilaisia lisäpalveluita tarpeidesi ja toiveittesi mukaan.

Ripsien ja kulmien kestovärjäys (sis. muotoilun)

15 min - 28 €

Kulmien kestovärjäys ja muotoilu

15 min - 15 €

Kulmien muotoilu

15 min - 14

Ripsien kestovärjäys

15 min - 18

Kasvojen alueen sokerointi

15 min - 16

Kauneusmeikki

30 min - 30

Kevyt ehostus, joka sisältää pohjameikin, luomivärin, ripsivärin sekä huulikiillon.

Jalkojen virkistys

30 min - 40

Sisältää jalkojen kuorinnan, naamion ja hieronnan.

Käsien virkistys

30 min - 30

Sisältää kynsien viilauksen, kynsinauhojen siistimisen, kuorinnan sekä hieronnan.

Päähieronta

30 min - 30

Jännityksiä laukaisevassa, rentouttavassa hieronnassa yhdistellään klassisen päähieronnnan ja Intialaisen päähieronnan tekniikoita.