Kanta-asiakkuus

Jäsenyys 50 euroa / vuosi

Kanta-asiakasohjelman avulla pyrimme tarjoamaan sinulle entistä yksilöidymmän, henkilökohtaisemman ja vuorovaikutuksellisemman kokemuksen Kauneushoitola Islan asiakkaana. Iho-ongelmien hoito vaatii sitoutumista, jaksamista ja kärsivällisyyttä. Hoitojaksot voivat olla tiheitä ja myös ylläpitohoito on tärkeässä osassa. Haluamme olla parhaana mahdollisena tukenasi ihon haasteiden ja ongelmien keskellä, jonka vuoksi olemme luoneet kanta-asiakasohjelman.

Älä siis jää ihosi kanssa yksin!

Kanta-asiakkaanamme tarjoamme sinulle...


Veloituksettoman ihonhoidon ohjauksen (myös etäyhteydellä)


Ohjauksessa perehdymme huolellisesti ihosi tilaan ja teemme perusteellisen ihoanalyysin. Käymme läpi aiemmin käyttämiäsi kosmetiikkavalmisteita sekä ihon reagointitaipumuksia. Analyysin perusteella suunnittelemme sinulle yksilöllisen ihonhoito-ohjelman, jota muokataan aktiivisesti ihon kunnon muuttuessa.


10 % alennuksen kaikista palveluista


Kanta-asiakkaana saat kaikki palvelumme -10 % kanta-asiakashintaan.


Kaikkien IslaApp ominaisuuksien käyttöoikeuden

Jaamme sinulle henkilökohtaisen koodin, jolla saat lunastettua kaikki IslaAppin ominaisuudet käyttöösi. Sovellus auttaa meitä ihonhoidon suunnittelussa ja ihon seurannassa. Voit lukea lisää sovelluksesta ja sen ominaisuuksista täältä.


Kosmetologin jatkuvan tuen


Olemme tukenasi kaikissa ihoon liittyvissä asioissa. Voit olla meihin yhteydessä matalalla kynnyksellä aina kun tarvitset apua.

Liity mukaan

Liity kanta-asiakkaaksi sähköpostitse info@kauneushoitolaisla.fi tai täytä lomake: