IslaApp - tunne ihosi


IslaApp on sovellus, joka auttaa yksilöllisen ihonhoito-ohjelman suunnittelussa, sopivien kosmetiikkatuotteiden valinnassa ja ihon kuntoa pahentavien tekijöiden tunnistamisessa. Sovelluksen avulla opit tuntemaan ihosi reagointitaipumuksia aiempaa paremmin ja opit tunnistamaan mitkä tekijät palvelevat ihoasi ja mitkä eivät. Eikä sinun tarvitse tulkita tätä tietoa yksin: kaikki tämä antaa meille kosmetologeille paremman pohjan auttamiseesi. Jakamalla meille sovelluksen avulla tekemiäsi havaintoja, voimme tutkia sopimattomien tuotteiden ainesosia, tunnistaa mahdollisia laukaisevia tekijöitä ja ennen kaikkea suunnitella entistä yksilöidymmän ja kohdennetumman ihonhoito-ohjelman juuri sinulle.

IslaAppin avulla…


  • suunnittelet itsellesi sopivan ihonhoito-ohjelman

  • arvioit käyttämiesi tuotteiden sopivuutta ihollesi

  • seuraat ihosi kunnon muutoksia ja etenemistä

  • tunnistat laukaisevia tekijöitä


IslaApp on kaikkina ominaisuuksineen Kauneushoitola Islan kanta-asiakkaiden käytettävissä. Kaikille avoimena ominaisuutena on ihon laukaisevien tekijöiden tunnistaminen.


Sovellus on ladattavissa sovelluskaupasta.

Tietosuojakäytäntö

IslaApp-sovellus kerää käyttäjädataa käyttäjän toiminnasta sovelluksessa, eikä käsittele käyttäjän muita tietoja. IslaApp-sovellus ei kerää tai käsittele käyttäjän henkilökohtaisia tai arkaluontoisia tietoja, kuten laitetietoja, maksutietoja tai osoitetietoja. Käyttäjädataa ei jaeta tai käsitellä muulla tavoin, eikä jaeta kolmansille osapuolille.


IslaApp on Kauneushoitola Islan kehittämä sovellus, jossa käytetään Adalo pohjaa. Tietosuojakäytäntöön liittyvissä kysymyksissä olethan yhteydessä info@kauneushoitolaisla.fi.