Henkilökunta

Tuuli (omistaja)

Ihonhoito on Kauneushoitola Islan omistajan Tuulin intohimo. Häntä kiinnostaa ihon toiminta aina solutasolta lähtien ja hän onkin lisännyt ammatillista osaamistaan ihon rakenteeseen ja toimintaan, eri ihotauteihin ja -ongelmiin sekä kosmetiikan kemiaan liittyen lukuisten täydennyskoulutusten kautta. Asiakastyössä Tuulille tärkeää on se, että jokainen kohdataan yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti. Tuulilta saat monipuolista neuvontaa erilaisten iho-ongelmien hoitoon sekä sydämellistä ja iloista palvelua.

Koulutus: 

Saana

Kauneushoitola Islan Saana on todellinen monilahjakkuus. Saanan asiantuntevassa hoidossa saat yksilöllistä ohjausta niin ihonhoitoon, kuin meikkaukseenkin. Uuden oppiminen ja ammatillinen kehittyminen on Saanalle tärkeä motivaation lähde ja hän syventääkin osaamistaan aktiivisesti muun muassa eri ihotautien ja -ongelmien hoitoon liittyen. Saanan hoitoihin voit siis tulla iloisin mielin myös erilaisten ihoon liittyvien mieltä askarruttavien kysymysten kanssa. Ihanien kasvohoitojen lisäksi asiakkaat rakastavat Saanan hemmottelevia SPA-hoitoja, hellävaraisia sokerointeja sekä meikkauksia ja kulmien laminointia. Saanalle hoitoon tullessasi takaamme sinulle yksilöidyn, asiantuntevan ja iloisen kokemuksen.

Koulutus:

Katja

Iloinen ja aurinkoinen Katja tuo Kauneushoitola Islaan mukanaan vankan ammattiosaamisen ja intohimon kauneudenhoitoalaa kohtaan. Katja kehittää omaa ammattiosaamistaan aktiivisesti ja hän suorittaakin työn ohessa estenomin tutkintoa. Katjaa kiehtoo ihon rakenne ja toiminta sekä erilaiset ihotaudit, joista hänellä on myös omakohtaista kokemusta. Katjan hoidoissa pääset nauttimaan yksilöllisestä ja lämpimästä palvelusta ja varmoista käsistä. Katjan palveluvalikoimasta löydät yksilölliset ihonhoitopalvelut aina kasvohoidoista hemmotteleviin vartalohoitoihin sekä huolellisesti ja ammattitaidolla toteutetut karvanpoistopalvelut. 

Koulutus: